Menu

Haspengouw experience

85,00 incl. dranken
55,00 excl. dranken

Apero Haspengouw incl. amuse van chef Sofie

Buikspek “Haspengouw”
Appel uit Haspengouw – Loonse stroop 
Wijn: Gloire de Duras Chardonnay Barrique 

 

Filet Pur Haspengouw beef
Seizoensgroenten – Verse béarnaise met mosterd van bij ons – mini aardappelkroketten
Wijn: Hoenshof Cabernet Barrique

 

Huisbereide moelleux – kersensorbet

 

Koffie, thee of lokale limoncello “Wintmolders Landen”

Suggesties

Verkrijgbaar van 17 november tot en met 23/12

5 gangen/wijnselectie t/m hoofdgerecht 75 / 32 **

4 gangen/wijnselectie t/m hoofdgerecht 65 / 24 *

3 gangen/wijnselectie t/m hoofdgerecht 55 / 16

 

Gekarameliseerde witloofsoep
12,50

Hazelnootcrème - hazelnootolie

*Beuling*
16,50

Elstar appel - Loonse stroop - krokantje van ui

**Tataki tonijn**
23,50

Aziatische dressing - sesam - wakamé - gember

Hertenfilet
46,50

Witloof van hoeve Lavrijsen - knolselderpuree - rode wijnjus

OF
Sint-Jakobsvruchten
38,50

Truffelrisotto - boschampignons - pancetta

Espresso Martini
14,50
OF
Kaasbordje "Freddy fromage"
16,00

In de menu komt er een supplement van 10,00 bij indien je kaas verkiest boven de Espresso Martini

Om mee te starten
Oesters natuur
14,50 - 24,00

3 stuks - 6 stuks

Oesters gegratineerd
18,50 - 28,50

3 stuks - 6 stuks

Handgesneden tartaar van tonijn
22,50
Rundscarpaccio
21,00

Supplement verse truffel - dagprijs

Traaggegaard buikspek
19,50
Kaaskroket van Raoul kroket - "Bilzen"
14,50
Bekijk onze suggestiemenu's voor bijkomende voorgerechten

Van bij de boer

Filet pur "Haspengouw beef van bij Jo Herbots"
41,50

Warme seizoensgroenten - verse frieten gebakken in ossewit - excl. saus

Handgesneden steak tartaar van Filet pur "Haspengouw beef"
29,50

Verse frieten gebakken in ossewit - supplement verse truffel dagprijs

Stoofpotje van "Haspengouw beef" - Cuvée Clarisse "Wilderen"
25,00

Verse frieten gebakken in ossewit

Ravioli - boschampignons - truffelroom - buikspek
26,00

Supplement verse truffel - dagprijs

Supplement warme saus

Verse béarnaise
5,00
Bistro 11 - licht pikant
4,80
Peperroomsaus
4,80
Gebakken boschampignons
5,50
Bekijk onze suggestiemenu's voor een bijkomend vleesgerecht

Van bij de schipper

Gegrilde tonijn
38,50

Seizoensgroenten - verse pasta - tuinkruiden

Sliptong meunière - huisbereide kruidenboter
38,50

Verse frieten gebakken in ossewit

Scampi Bistro 11 - Double you gin - "Wilderen" - licht pikant
31,50

Verse pasta - tuinkruiden

Linguini verse zeevruchten
28,50
Bekijk onze suggestiemenu's voor een bijkomend visgerecht
Nagenieters
Vanille ijs "Voerke ijs"
12,50

Saus van Callebaut chocolade

Huisbereide "Callebaut" moelleux - vanille ijs "Voerke ijs"
14,00
Sabayon - Wilderen kriek
11,50
Bekijk onze suggestiemenu's voor een bijkomend dessert

Suggesties

Verkrijgbaar van 17 november tot en met 23/12

5 gangen/wijnselectie t/m hoofdgerecht 75 / 32 **

4 gangen/wijnselectie t/m hoofdgerecht 65 / 24 *

3 gangen/wijnselectie t/m hoofdgerecht 55 / 16

 

Gekarameliseerde witloofsoep
12,50

Hazelnootcrème - hazelnootolie

*Beuling*
16,50

Elstar appel - Loonse stroop - krokantje van ui

**Tataki tonijn**
23,50

Aziatische dressing - sesam - wakamé - gember

Hertenfilet
46,50

Witloof van hoeve Lavrijsen - knolselderpuree - rode wijnjus

OF
Sint-Jakobsvruchten
38,50

Truffelrisotto - boschampignons - pancetta

Espresso Martini
14,50
OF
Kaasbordje "Freddy fromage"
16,00

In de menu komt er een supplement van 10,00 bij indien je kaas verkiest boven de Espresso Martini

Om mee te starten
Oesters natuur
14,50 - 24,00

3 stuks - 6 stuks

Oesters gegratineerd
18,50 - 28,50

3 stuks - 6 stuks

Handgesneden tartaar van tonijn
22,50
Rundscarpaccio
21,00

Supplement verse truffel - dagprijs

Traaggegaard buikspek
19,50
Kaaskroket van Raoul kroket - "Bilzen"
14,50
Bekijk onze suggestiemenu's voor bijkomende voorgerechten
Oesters
Oesters natuur
3 stuks
€14,50
6 stuks
€24,00
Oesters limoensorbet
3 stuks
€16,00
6 stuks
€26,00
Oesters gegratineerd
3 stuks
18,50
6 stuks
€28,50

Van bij de boer

Filet pur "Haspengouw beef van bij Jo Herbots"
41,50

Warme seizoensgroenten - verse frieten gebakken in ossewit - excl. saus

Handgesneden steak tartaar van Filet pur "Haspengouw beef"
29,50

Verse frieten gebakken in ossewit - supplement verse truffel dagprijs

Stoofpotje van "Haspengouw beef" - Cuvée Clarisse "Wilderen"
25,00

Verse frieten gebakken in ossewit

Ravioli - boschampignons - truffelroom - buikspek
26,00

Supplement verse truffel - dagprijs

Supplement warme saus

Verse béarnaise
5,00
Bistro 11 - licht pikant
4,80
Peperroomsaus
4,80
Gebakken boschampignons
5,50
Bekijk onze suggestiemenu's voor een bijkomend vleesgerecht

Van bij de schipper

Gegrilde tonijn
38,50

Seizoensgroenten - verse pasta - tuinkruiden

Sliptong meunière - huisbereide kruidenboter
38,50

Verse frieten gebakken in ossewit

Scampi Bistro 11 - Double you gin - "Wilderen" - licht pikant
31,50

Verse pasta - tuinkruiden

Linguini verse zeevruchten
28,50
Bekijk onze suggestiemenu's voor een bijkomend visgerecht

Haspengouw experience

85,00 incl. dranken
55,00 excl. dranken

Apero Haspengouw incl. amuse van chef Sofie

Buikspek “Haspengouw”
Appel uit Haspengouw – Loonse stroop 
Wijn: Gloire de Duras Chardonnay Barrique 

 

Filet Pur Haspengouw beef
Seizoensgroenten – Verse béarnaise met mosterd van bij ons – mini aardappelkroketten
Wijn: Hoenshof Cabernet Barrique

 

Huisbereide moelleux – kersensorbet

 

Koffie, thee of lokale limoncello “Wintmolders Landen”

Nagenieters
Vanille ijs "Voerke ijs"
12,50

Saus van Callebaut chocolade

Huisbereide "Callebaut" moelleux - vanille ijs "Voerke ijs"
14,00
Sabayon - Wilderen kriek
11,50
Bekijk onze suggestiemenu's voor een bijkomend dessert
Close
Close