Menu

25 november '22 t.e.m. 23 december '22

Suggesties

3 gangen €48,00
*4 gangen €62,00*
Carpaccio van hert - veldsla - tuinbonen - pestodressing
(Suggestie VG: €21,50)
*Vélouté van boschampignons - truffelolie*
(Suggestie VG: €14,00)
Stoofpotje van wild - peperkoek - hazelnootkroketten
(Suggestie: €29,50)
OF
Tongscharrolletjes - truffelroom - torentje van aardappelpuree
(Suggestie: €28,50)
Café Glacé Bistro 11
(Suggestie: €11,50)
Lunch
Lunchgerechten

11u30 – 14u00

Toast carpaccio - truffelmayonaise
€19,00
Toast spinazie - champignons - spiegelei
€17,50
Croque kip - parmezaan - rucola
€19,00
Croque mozzarella - pesto
€17,50
Slaatje Bistro 11 - scampi - buikspek
€24,00
Wekelijks lunchmenu
Tweegangen lunchmenu van chef Sofie
€29,00
Voorgerechten
Voorgerechten
Carpaccio van Hereford rund
€21,00
Huisbereide traag gegaarde vitello tonnato
€21,00
Tartaar van tonijn - sesam - wakamé
€21,50
Gelakt buikspek
€18,50
Scampi Bistro 11
€20,50

Double You gin - room - licht pikant - 5 stuks

Bistro 11 Sharing starter
Vanaf 2 personen
€20,90 per persoon
Gelakt buikspek
Tartaar van tonijn
Vongolé - tuinkruiden - witte wijn
Rundscarpaccio - truffelmayonaise
Oesters
Oesters natuur
3 stuks
€12,00
6 stuks
€20,00
Oesters gegratineerd - prosseco - spinazie
3 stuks
€16,00
6 stuks
€24,00
Hoofdgerechten
Al onze hoofdgerechten zijn exclusief bijgerechten
Van bij de boer
Handgesneden steak tartaar - Eifel Filet Pur
€28,00
Stoofvlees - Wilderen Cuvée Clarisse
€21,50
Grassfed Eifel Filet Pur +/- 250 gram
€39,50

met seizoensgroenten

Simmentaler entrecôte +/- 350 gram
€36,50

met seizoensgroenten

Varkenskroon
€28,00

met seizoensgroenten

Surf 'n turf Bistro 11 - pasta
€36,00
Van bij de schipper
Op vel gebakken zeebaars
€28,50

risotto - witte wijnsaus

Gegrilde tonijn
€32,00

seizoensgroenten - soja

Scampi Bistro 11 Double You gin - 9 stuks
€27,50
Gambas 4/6 - eigen kruidenboter
€39,50

pasta tuinkruiden

Vegetarisch
Vegetarisch slaatje van de chef
€21,50
Ravioloni boschampignons - truffel
€24,50
Pasta fijne groenten - basilicum
€20,50
Kaaskroketten - Panko
€17,50
Risotto - seizoensgroenten
€19,50
Verse pasta
Pasta verse zeevruchten
€28,50

Supplement gamba kruidenboter €6,50

Pasta vongolé
€26,00
Pasta scampi - witte wijnsaus
€24,50
Pasta kip - Parma - basilicum
€23,50
Ravioloni boschampignons - truffel - parma
€25,50
Bijgerechten & sauzen
Verse frieten
€3,50
Kroketten
€3,50
Pasta
€3,50
Risotto
€3,80
Peperroomsaus
€3,50
Champignonroomsaus
€3,50
Champignon natuur
€3,50
Béarnaise
€3,80
Bistro 11 - licht pikant
€3,80
Voor de bengels
Kinder steak - frietjes
€13,50
Kip - appelmoes - frietjes
€12,00
Stoofvlees - frietjes
€12,00
Fishstick - frietjes
€12,00
Lange hamburger - frietjes
€10,00
Nagenieters
Dame Blanche
€11,50

saus van Nutella - lobbig geslagen slagroom

Moelleux van chocolade
€13,50
Crème brûlée - limoensorbet
€11,50
Sabayon - Wilderen kriek
€11,50
Suggestie dessert
Prijs op de suggestiekaart
25 november '22 t.e.m. 23 december '22

Suggesties

3 gangen €48,00
*4 gangen €62,00*
Carpaccio van hert - veldsla - tuinbonen - pestodressing
(Suggestie VG: €21,50)
*Vélouté van boschampignons - truffelolie*
(Suggestie VG: €14,00)
Stoofpotje van wild - peperkoek - hazelnootkroketten
(Suggestie: €29,50)
OF
Tongscharrolletjes - truffelroom - torentje van aardappelpuree
(Suggestie: €28,50)
Café Glacé Bistro 11
(Suggestie: €11,50)
Lunch
Lunchgerechten

11u30 – 14u00

Toast carpaccio - truffelmayonaise
€19,00
Toast spinazie - champignons - spiegelei
€17,50
Croque kip - parmezaan - rucola
€19,00
Croque mozzarella - pesto
€17,50
Slaatje Bistro 11 - scampi - buikspek
€24,00
Wekelijks lunchmenu
Tweegangen lunchmenu van chef Sofie
€29,00
Voorgerechten
Voorgerechten
Carpaccio van Hereford rund
€21,00
Huisbereide traag gegaarde vitello tonnato
€21,00
Tartaar van tonijn - sesam - wakamé
€21,50
Gelakt buikspek
€18,50
Scampi Bistro 11
€20,50

Double You gin - room - licht pikant - 5 stuks

Bistro 11 Sharing starter
Vanaf 2 personen
€20,90 per persoon
Gelakt buikspek
Tartaar van tonijn
Vongolé - tuinkruiden - witte wijn
Rundscarpaccio - truffelmayonaise
Oesters
Oesters natuur
3 stuks
€12,00
6 stuks
€20,00
Oesters gegratineerd - prosseco - spinazie
3 stuks
€16,00
6 stuks
€24,00
Hoofdgerechten
Al onze hoofdgerechten zijn exclusief bijgerechten
Van bij de boer
Handgesneden steak tartaar - Eifel Filet Pur
€28,00
Stoofvlees - Wilderen Cuvée Clarisse
€21,50
Grassfed Eifel Filet Pur +/- 250 gram
€39,50

met seizoensgroenten

Simmentaler entrecôte +/- 350 gram
€36,50

met seizoensgroenten

Varkenskroon
€28,00

met seizoensgroenten

Surf 'n turf Bistro 11 - pasta
€36,00
Van bij de schipper
Op vel gebakken zeebaars
€28,50

risotto - witte wijnsaus

Gegrilde tonijn
€32,00

seizoensgroenten - soja

Scampi Bistro 11 Double You gin - 9 stuks
€27,50
Gambas 4/6 - eigen kruidenboter
€39,50

pasta tuinkruiden

Vegetarisch
Vegetarisch slaatje van de chef
€21,50
Ravioloni boschampignons - truffel
€24,50
Pasta fijne groenten - basilicum
€20,50
Kaaskroketten - Panko
€17,50
Risotto - seizoensgroenten
€19,50
Verse pasta
Pasta verse zeevruchten
€28,50

Supplement gamba kruidenboter €6,50

Pasta vongolé
€26,00
Pasta scampi - witte wijnsaus
€24,50
Pasta kip - Parma - basilicum
€23,50
Ravioloni boschampignons - truffel - parma
€25,50
Bijgerechten & sauzen
Verse frieten
€3,50
Kroketten
€3,50
Pasta
€3,50
Risotto
€3,80
Peperroomsaus
€3,50
Champignonroomsaus
€3,50
Champignon natuur
€3,50
Béarnaise
€3,80
Bistro 11 - licht pikant
€3,80
Voor de bengels
Kinder steak - frietjes
€13,50
Kip - appelmoes - frietjes
€12,00
Stoofvlees - frietjes
€12,00
Fishstick - frietjes
€12,00
Lange hamburger - frietjes
€10,00
Nagenieters
Dame Blanche
€11,50

saus van Nutella - lobbig geslagen slagroom

Moelleux van chocolade
€13,50
Crème brûlée - limoensorbet
€11,50
Sabayon - Wilderen kriek
€11,50
Suggestie dessert
Prijs op de suggestiekaart
Close
Close