Menu

Haspengouw experience

85,00 incl. dranken
55,00 excl. dranken

Apero Haspengouw incl. amuse van chef Sofie

Buikspek “Haspengouw”
Appel uit Haspengouw – Loonse stroop 
Wijn: Gloire de Duras Chardonnay Barrique 

 

Filet Pur Haspengouw beef
Seizoensgroenten – Verse béarnaise met mosterd van bij ons – mini aardappelkroketten
Wijn: Hoenshof Cabernet Barrique

 

Huisbereide moelleux – kersensorbet

 

Koffie, thee of lokale limoncello “Wintmolders Landen”

Suggesties

Laatste suggestiemenu van Bistro tot en met vrijdag 29 maart

5 gangen/wijnselectie t/m hoofdgerecht 72 / 32 **

4 gangen/wijnselectie t/m hoofdgerecht 66 / 24 *

3 gangen/wijnselectie t/m hoofdgerecht 56 / 16

Gevulde Portobello
19.5.

Geitenkaas Witte uit Rotselaar - parmaham

Kroketje van witloof - ham & kaas
19.5.
Gegratineerde visschelp
22.50

Coquille - grijze garnalen - mosselen

Solomillo "Duroc Batallé"
38.50

Aardappel-spek kroketjes - saus van Uyttewael pickles

of
Zalmhaasje met een smaakvol korstje
38.50

Groene kruiden - gebrande prei - tuinkruiden roomsaus

Haspengouwse tiramisu
14,50

Speculoos - Jonagold appel

Om mee te starten
Oesters natuur
14,50 - 24,00

3 stuks - 6 stuks

Oesters gegratineerd
18,50 - 28,50

3 stuks - 6 stuks

Handgesneden tartaar van tonijn
22,50
Rundscarpaccio
21,00

Supplement verse truffel - dagprijs

Traaggegaard buikspek
19,50
Kaaskroket van Raoul kroket - "Bilzen"
14,50
Bekijk onze suggestiemenu's voor bijkomende voorgerechten

Van bij de boer

Filet pur "Haspengouw beef van bij Jo Herbots"
41,50

Warme seizoensgroenten - verse frieten gebakken in ossewit - excl. saus

Handgesneden steak tartaar van Filet pur "Haspengouw beef"
29,50

Verse frieten gebakken in ossewit - supplement verse truffel dagprijs

Stoofpotje van "Haspengouw beef" - Cuvée Clarisse "Wilderen"
25,00

Verse frieten gebakken in ossewit

Ravioli - boschampignons - truffelroom - buikspek
26,00

Supplement verse truffel - dagprijs

Supplement warme saus

Verse béarnaise
5,00
Bistro 11 - licht pikant
4,80
Peperroomsaus
4,80
Gebakken boschampignons
5,50
Bekijk onze suggestiemenu's voor een bijkomend vleesgerecht

Van bij de schipper

Gegrilde tonijn
38,50

Seizoensgroenten - verse pasta - tuinkruiden

Sliptong meunière - huisbereide kruidenboter
38,50

Verse frieten gebakken in ossewit

Scampi Bistro 11 - Double you gin - "Wilderen" - licht pikant
31,50

Verse pasta - tuinkruiden

Linguini verse zeevruchten
28,50
Bekijk onze suggestiemenu's voor een bijkomend visgerecht
Nagenieters
Vanille ijs "Voerke ijs"
12,50

Saus van Callebaut chocolade

Huisbereide "Callebaut" moelleux - vanille ijs "Voerke ijs"
14,00
Sabayon - Wilderen kriek
11,50
Bekijk onze suggestiemenu's voor een bijkomend dessert

Suggesties

Laatste suggestiemenu van Bistro tot en met vrijdag 29 maart

5 gangen/wijnselectie t/m hoofdgerecht 72 / 32 **

4 gangen/wijnselectie t/m hoofdgerecht 66 / 24 *

3 gangen/wijnselectie t/m hoofdgerecht 56 / 16

Gevulde Portobello
19.5.

Geitenkaas Witte uit Rotselaar - parmaham

Kroketje van witloof - ham & kaas
19.5.
Gegratineerde visschelp
22.50

Coquille - grijze garnalen - mosselen

Solomillo "Duroc Batallé"
38.50

Aardappel-spek kroketjes - saus van Uyttewael pickles

of
Zalmhaasje met een smaakvol korstje
38.50

Groene kruiden - gebrande prei - tuinkruiden roomsaus

Haspengouwse tiramisu
14,50

Speculoos - Jonagold appel

Om mee te starten
Oesters natuur
14,50 - 24,00

3 stuks - 6 stuks

Oesters gegratineerd
18,50 - 28,50

3 stuks - 6 stuks

Handgesneden tartaar van tonijn
22,50
Rundscarpaccio
21,00

Supplement verse truffel - dagprijs

Traaggegaard buikspek
19,50
Kaaskroket van Raoul kroket - "Bilzen"
14,50
Bekijk onze suggestiemenu's voor bijkomende voorgerechten
Oesters
Oesters natuur
3 stuks
€14,50
6 stuks
€24,00
Oesters limoensorbet
3 stuks
€16,00
6 stuks
€26,00
Oesters gegratineerd
3 stuks
18,50
6 stuks
€28,50

Van bij de boer

Filet pur "Haspengouw beef van bij Jo Herbots"
41,50

Warme seizoensgroenten - verse frieten gebakken in ossewit - excl. saus

Handgesneden steak tartaar van Filet pur "Haspengouw beef"
29,50

Verse frieten gebakken in ossewit - supplement verse truffel dagprijs

Stoofpotje van "Haspengouw beef" - Cuvée Clarisse "Wilderen"
25,00

Verse frieten gebakken in ossewit

Ravioli - boschampignons - truffelroom - buikspek
26,00

Supplement verse truffel - dagprijs

Supplement warme saus

Verse béarnaise
5,00
Bistro 11 - licht pikant
4,80
Peperroomsaus
4,80
Gebakken boschampignons
5,50
Bekijk onze suggestiemenu's voor een bijkomend vleesgerecht

Van bij de schipper

Gegrilde tonijn
38,50

Seizoensgroenten - verse pasta - tuinkruiden

Sliptong meunière - huisbereide kruidenboter
38,50

Verse frieten gebakken in ossewit

Scampi Bistro 11 - Double you gin - "Wilderen" - licht pikant
31,50

Verse pasta - tuinkruiden

Linguini verse zeevruchten
28,50
Bekijk onze suggestiemenu's voor een bijkomend visgerecht

Haspengouw experience

85,00 incl. dranken
55,00 excl. dranken

Apero Haspengouw incl. amuse van chef Sofie

Buikspek “Haspengouw”
Appel uit Haspengouw – Loonse stroop 
Wijn: Gloire de Duras Chardonnay Barrique 

 

Filet Pur Haspengouw beef
Seizoensgroenten – Verse béarnaise met mosterd van bij ons – mini aardappelkroketten
Wijn: Hoenshof Cabernet Barrique

 

Huisbereide moelleux – kersensorbet

 

Koffie, thee of lokale limoncello “Wintmolders Landen”

Nagenieters
Vanille ijs "Voerke ijs"
12,50

Saus van Callebaut chocolade

Huisbereide "Callebaut" moelleux - vanille ijs "Voerke ijs"
14,00
Sabayon - Wilderen kriek
11,50
Bekijk onze suggestiemenu's voor een bijkomend dessert
Close
Close